31 oktober 2011

♥ Poes-update ♥

Het gaat op het moment heel goed met Lizzie.
Bedankt voor la jullie reacties.
Vorige week hadden we nog een flinke tegenvaller want haar spalk moest eraf omdat de operatiewond was gaan ontsteken en ze drukplekken had gekregen van de spalk. Die ook aan het ontsteken waren.
Die foto's zal ik jullie besparen. Wat een vieze wonden waren dat zeg maar de honigzalf werkte ontzettend goed. Met 2 dagen zat er alleen korstje en nu is het al bijna genezen.
Het zag er vorige week ook nog uit als een heel gammel pootje waar ze ook niet op stond maar nu ziet het er ook wat sterker uit en het haar groeit weer wat aan. Dat geeft ook een heel ander gezicht.
Het in de bench zitten begint ze wel zat te worden en ze kan ook hartverscheurend miauwen om geknuffeld te worden. Eerlijk gezegd hoop ik dat dat knuffelige blijft. Lizzie zat namelijk erg graag op zolder en dan ook het liefst achter de droger. Lekker rustig en van niemand last. Als er bezoek kwam was ze ook altijdo haar hoede terwijl ze zich nu door iedereen laat knuffelen en aaien.

4 opmerkingen:

 1. O, wat fijn dat het beter gaat. Misschien blijft ze inderdaad wel wat knuffeliger, zou wel leuk zijn.

  Wij hebben een knuffelig konijn in huis, gedraagt zich vaak als een hond, maar is net als een heleboel poezen een èchte schootzitter. Als ze een graafbeweging met haar voorpootjes maakt, dan weet je dat ze naar de wc moet, zó handig hè.

  Hopelijk mag ze snel weer een beetje rondlopen in huis en natuurlijk op schoot zitten om knuffels te ontvangen!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk om goede berichten te horen.We hebben zorgen voor onze huisdieren ,hetzelfde als met kinderen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hopelijk is ze snel weer boven jan...ehm poes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach wat ben ik blij dat te lezen!!!
  alle dagen ben ik komen kijken of er nieuws was over poes!!! Knuffel ze maar lekker verder! Wie weet heeft ze nu de smaak te pakken ;o)

  BeantwoordenVerwijderen