11 april 2012

♥ JAAAAAAAAAA ♥

Het is gelukt!!!!!!!!!!!!!
Na 1,5 jaar ingeschreven te staan bij de zwemles heeft Rosalie eindelijk haar A diploma. Vooral ingeschreven staan want in die anderhalf jaar tijd heeft ze 11 keer oorontsteking gehad!
En dat met buisjes en oordoppen op maat, niets hielp eigenlijk echt. Alleen even weer stoppen en weer verder gaan.
Ze heeft denk ik al met al 7-8 maanden echt gezwommen.
De timing van haar oren was ook erg goed. 2 dagen na het afzwemmen was het weer mis.
En nu is het iets minder fijn want haar buisjes zijn er ook weer uit gegroeid.
Volgende week gaan we weer naar de kno voor een afspraak voor een nieuw setje en dat is ook wel nodig. Dan kan de tv weer wat zachter. En kunnen we ook weer gewoon met elkaar praten ;-)

Best spannend als iedereen kijkt en je moet erin springen....
 Met haar glitterdopjes

8 opmerkingen:

 1. OOO, van harte gefeliciteerd met het behalen van je zwemdiploma!!! Net op tijd voordat er weer een oorontsteking opstak. Vervelend hoor. Hopelijk snel aan de beurt dan kan je weer lekker horen.

  Trouwens met maar 7 á 8 maanden in het water kunnen liggen je A-diploma halen is razendsnel!!! Chapeau!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed hoor!! Ik zie meteen een aantal verschillen met de eisen hier, lange broek met rits, lange mouwen en schoenen aan .... ze gaan het nog zwaar krijgen straks hier.. haahaha! Rosalie: gefeliciteerd meid! Je bent een kanjer!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lange broek en lange mouwen is toch voor B dat moet nu hier...

   Verwijderen
 3. gefeliciteerd! Toch weer een mijlpal je eerste zwemdiploma.
  En vervelend van haar oren. Mijn nichtje heeft er ook zo last van en gaat deze week naar de kno arts, waarschijnlijk voor buisjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat ze haar diploma heeft ! Gefeliciteerd voor je moppie.
  Wat is dat toch een ellende met die oren hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey gefeliciteerd:) Mathé heeft toevallig zijn diploma ook gehaald 3 weken terug, ook 1,5 jaar maar dan wel met 4 pauzes waarvan een van een half jaar, dus is wel erg herkenbaar effectief weinig zwemmen maar wel lang op zwemles:) maar ze heeft het wel maar mooi gehaald!applaus voor Rosalie!:)

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al eens zilverwater geprobeerd?
  Dat wordt volledig genegeerd door de medische wereld omdat ze daar weinig op verdienen uiteraard, maar sinds we dat hier gebruiken, zijn de oorontstekingen (en verkoudheden) veel minder frequent. En komen ze toch door, dan zijn ze veel sneller weer weg.
  Ik ben een enorme scepticus als het over zo'n dingen gaat, maar ik ben ontzettend blij dat ik het toch eens geprobeerd heb indertijd. Hier heeft het geholpen. A'tje neemt het zelfs niet elke dag meer (dat was in het begin wél het geval... 3x per dag een koffielepeltje, enkel als we voelen dat haar weerstand wat verzwakt.
  Soit... ik wil het maar vermelden. Ik weet wat het is als je een kindje hebt die continue oorontstekingen en zware verkoudheden/bronchitis heeft (toen ze 15 maand was, had ze al 19 oorontstekingen achter de rug).
  Mijn frequente keelontstekingen zijn daar trouwens ook mee verholpen. Af en toe komen ze nog eens opzetten, maar 2-3 op een jaar is al veel minder dan minstens 1 per maand.

  Proficiat met je zwemdiploma, flinke Rosalie!

  BeantwoordenVerwijderen