8 november 2012

♥De schaar erin.... ♥


Vanaf nu een heel ander kindje op de foto's van mijn blog.
Rosalie is vanmiddag naar de kapper geweest en heeft 20 cm van haar haar af laten knippen!
Zij heeft ontzettend dik haar en nu het zo lang was werd het lastig met het haar wassen en vooral het haar weer droog krijgen en met borstelen en vlechten was het 's ochtends ook niet meer zo gezellig dus we hadden samen gezegd dat er een stukje af moest.
Zelf wilde ze er maar 2 cm af, maar ik dacht dan hebben we dezelfde problemen nog. En wilde er iets meer af.
Nu had ik weleens gelezen over haar doneren maar hoe het precies zat heb ik gister uit gezocht.
Bij sommigen moet de vlecht 25 cm en dat haalde ze niet ook omdat het door het dik zijn dan korter leek maar bij haardonor.nl mag het vanaf 15 cm en dat haalden we met gemak.
Toen ik Rosalie uitlegde dat er ook kinderen zijn met dezelfde ziekte als Rogier en die dan graag wel weer haar hebben en dat er kinderen zijn die door medicijnen geen haar hebben vond ze het een heel erg leuk idee om het daarvoor af te knippen.
We zijn dus vanmiddag naar de kapper geweest.
Super leuk geholpen bij de kapper en toen had ik een meisje met kort haar....nou ja kort haar er is best nog wel wat over maar het is wel een heel ander gezicht.
En 2 staartjes om te doneren. Want haar haar is zo dik dat ze er 2 van gemaakt hebben!

7 opmerkingen:

 1. Oh, dat vind ik echt superknap van je dochter dat ze daarvoor haar haar heeft laten afknippen! En dat korte kopje staat haar heel leuk! Nu kan ze terug beginnen sparen ;-).
  Groetjes,

  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wow, het staat echt pittig hoor die bob ! En met aaaaaaaaaal dat haar (echt veel!) maakt ze weer kindjes blij, dat lijkt me een heel goed gevoel geven. Top van je meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een verschil! het staat haar prachtig! En wat een goed idee om haar haar te doneren.Wat zal dat licht aanvoelen nu.Ik heb ook als meisje van 12 mijn dikke haar af laten knippen.Heb ze nooit meer lang gehad,want ik kon er niet veel mee omdat het zo dik was en nog is.
  gr.Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig haar! En dat groeit weer aan ook. ;-)
  Het kortere haar staat ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het kapsel staat haar prachtig. Inderdaad wat een dik haar hè. Fijn dat ze graag mee doet aan zo'n goed doel, zo heeft ze iemand geholpen en heeft ze zelf geen klitten meer.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo wat een groot verschil. Het nieuwe kapsel is lekker vlot, staat haar goed. En is nu wel veel gemakkelijker om bij te houden.Goed idee om hara te doneren (hebben wij ook wel eens aan gedacht, alleen mijn haar is te pluizig).
  Groetjes Kamala

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuk kapsel heeft ze nu.goed idee om het te doneren

  BeantwoordenVerwijderen