23 mei 2011

♥ De 100ste bestelling! ♥

Marian Hagen is de gelukkige en ontvangt de 100e bestelling voor slechts 100 eurocent!
GEFELICITEERD!


Wij vonden het een leuke actie en zijn natuurlijk ontzettend blij dat HIPPEBANDJES zo'n succes is. We genieten er enorm van om op diverse blogs mooie, leuke en grappige creaties voorbij te zien komen met "onze" bandjes en etiketten! We zullen ook regelmatig nieuwe bandjes en etiketten inkopen en hopelijk iedereen kunnen voorzien van veel leuks.

Daarnaast zul je bij HIPPEBANDJES ook regelmatig leuke aanbiedingen vinden. We hebben natuurlijk alweer een nieuw idee voor een gezellige aanbieding!! Houd de webshop en onze blogs in de gaten....

Nogmaals bedankt!!
Groetjes Marjon & Astrid
HIPPEBANDJES

15 mei 2011

♥ Parels ♥

Nog 2 armbandjes voor de dames. Dit keer met "echte "parels ;-)


Alleen de kwaliteit van de parels valt mij een beetje tegen.
En dan komen ze niet eens uit Hong Kong.... maar gewoon bij de plaatselijke hobbywinkel gekocht.
Bij die van Susanne gaat het verflaagje al helemaal van de kraal af.
Zo jammer. Dus ik ga nog eens op zoek naar betere....
De Hello kitty eraan vinden ze allebei geweldig.

♥ Zomerfleecetruitjes ♥

Eerst had ik voor onze minivakantie aan zee voor een trui voor Susanne gemaakt.
Die vond Rosalie zo mooi dat ze er ook 1 wilde.
Maar ja ik had maar 1 meter stof besteld
Geweldige zomerfleece trouwens van de Lapjesschuur en toen bedacht ik me dat ik ooit eens een knal roze lap ervan gekocht had op het stoffenspektakel.
Die vooral in de kast lag omdat ik niet goed wist wat ik met deze stof moest.
Dus die lap is een trui voor Rosalie geworden.
En ik ben helemaal om wat betreft deze stof. Ik denk dat ik niet veel meer met de dikke fleece ga werken. Ik vind deze stof om te dragen voor de meiden veel lekkerder en volgens mij is het net zo warm als de gewone fleece.

Foto's maken waar ze allebei met de trui aan op stonden was niet makkelijk.
Wat er aan vooraf ging om de andere leuke foto te maken..... een hele boze Susanne die geen zin had om tussen de tulpen te staan. (ik heb haar omgekocht met een snoepje ;-)
Dan toch samen gezellig op de foto.....maar ja je ziet de trui van Susanne bijna niet zo hoog waren de tulpen. Dus op naar het volgende veld.


En dan lekker spelen op het strand
Het shirtje dat ik voor Rosalie opgeleukd heb...

11 mei 2011

♥ Het is feest bij Hippe bandjes ♥


HIPPEBANDJES bestaat nog maar net en we zitten al bijna aan de 100ste bestelling!! We willen iedereen natuurlijk hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons! We hopen dat jullie onze nieuwe webshop een leuke aanvulling vinden.

Natuurlijk laten we dit kleine feestje niet zomaar voorbij gaan en willen we dit vieren met een leuke actie: de 100e besteller ontvangt zijn/haar bestelling* voor slechts 100 eurocent.... ja je leest het goed, je hele bestelling* voor slechts 100 eurocent! Wees er dus snel bij en misschien kun jij deze zomer de leukste dingen maken met je bestelde HIPPE BANDJES en/of HIPPE ETIKETTEN!

Het ordernummer vind je terug in de bevestigingsmail die je ontvangt nadat je de bestelling hebt geplaatst.
Ben je de 100e? Dan nemen we z.s.m. contact met je op. Je ontvangt je bestelling* (*met een maximale waarde van 20.-) voor slechts 100 eurocent!

Geen 100e geworden? Niet getreurd. Ook jouw bestelling telt weer mee naar het volgende 'lustrum', dus wie weet ben jij dan wél de gelukkige!!

Bezoek de webshop dus snel... en bestel.... voor het té laat is....